Butiksrude og facader i Lyngby

Din butiksrude er det første man ser
– den er starten på et salg

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?

Kundernes førstehåndsindtryk når de ser din forretning er butikkens facade og butiksrude. Derfor er det vigtigt, at disse fremstår velholdte og indbydende, så kunderne fristes til at komme nærmere, og kigge indenfor i butikken.

Vi har i mange år leveret butiksruder til erhvervsdrivende på hele Sjælland, og vi tilbyder også at hjælpe dig!

Når kunden er kommet indenfor, skal der selvfølgelig også være tænkt over, hvorledes butikken præsenterer sig. Når du overlader glasarbejdet til Glarmester Jimmi Lillie, så får du en samarbejdspartner, der tænker i helheder, og han vil derfor gerne kigge jeres virksomhed igennem sammen med jer, så I kan drøfte de enkelte detaljer.

Udover butiksruder og facader, så er nedenstående noget vi også tilbyder. De er blot et lille udsnit af de overvejelser vi gør os, når vi arbejder med butikker og erhverv.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Butiksruder – alle størrelser.
  • Glasfacader
  • Skillevægge i forskellige former og størrelser
  • Vinduer
  • Døre
  • Spejle i forskellige størrelse og former


Tilbud og kontakt!


Hvis du har spørgsmål til facader, vinduer, spejle eller andet glasarbejde på din virksomhed, vil vi anbefale, at du ringer til Glasmageren Jimmi Lillie på 4588 1499. Vi kan så tage en snak om hvilken løsning der bedst understøtter jeres forretning.

Vi kender alt til butiksruder og deres betydning i forbindelse med at dine varer skal fremstå så indbydende som muligt. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så kontakte dig hurtigst muligt. Vurderer vi, at vi kan give jer et fordelagtigt tilbud på butiksruden, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi og måle op, samt vurdere butikkens lysindfald. Når vi har vurderet omfanget af opgaven, sender vi jer et gratis og uforpligtende tilbud.