GLARMESTER JIMMI LILLIE

BUTIKSRUDE OG FACADER I LYNGBY

DIN BUTIKSRUDE ER DET FØRSTE MAN SER – DEN ER STARTEN PÅ ET SALG

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?

Kundernes førstehåndsindtryk når de ser din forretning er butikkens facade og butiksrude. Derfor er det vigtigt, at disse fremstår velholdte og indbydende, så kunderne fristes til at komme nærmere, og kigge indenfor i butikken.

Vi har i mange år leveret butiksruder til erhvervsdrivende på hele Sjælland, og vi tilbyder også at hjælpe dig!

Når kunden er kommet indenfor, skal der selvfølgelig også være tænkt over, hvorledes butikken præsenterer sig. Når du overlader glasarbejdet til Glarmester Jimmi Lillie, så får du en samarbejdspartner, der tænker i helheder, og han vil derfor gerne kigge jeres virksomhed igennem sammen med jer, så I kan drøfte de enkelte detaljer.

Udover butiksruder og facader, så er nedenstående noget vi også tilbyder. De er blot et lille udsnit af de overvejelser vi gør os, når vi arbejder med butikker og erhverv.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Butiksruder – alle størrelser.
  • Glasfacader
  • Skillevægge i forskellige former og størrelser
  • Vinduer
  • Døre
  • Spejle i forskellige størrelse og former

TILBUD OG KONTAKT

Hvis du har spørgsmål til facader, vinduer, spejle eller andet glasarbejde på din virksomhed, vil vi anbefale, at du ringer til Glasmageren Jimmi Lillie på 4588 1499. Vi kan så tage en snak om hvilken løsning der bedst understøtter jeres forretning.

Vi kender alt til butiksruder og deres betydning i forbindelse med at dine varer skal fremstå så indbydende som muligt. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så kontakte dig hurtigst muligt. Vurderer vi, at vi kan give jer et fordelagtigt tilbud på butiksruden, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi og måle op, samt vurdere butikkens lysindfald.

Når vi har vurderet omfanget af opgaven, sender vi jer et gratis og uforpligtende tilbud.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Acceptér vores behandling af personlige informationer. Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. De informationer vi modtager via vores webformular, vil blive brugt til eventuelt at udarbejde tilbud, aftaler og fakturering.

VINDUER

Er dit vindue punkteret eller på anden måde ødelagt, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål.

BADEVÆRELSE

Har du planer om at renovere dit badeværelse så er det værd at læse videre her. Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse.

DØRE

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye døre. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye døre i den forbindelse?

BUTIKSRUDE & FACADER

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?