Døre i Lyngby og omegn

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye døre. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye døre i den forbindelse? Det kan også være, at du er irriteret over jeres varmeregning, og leder efter løsninger der kan begrænse udgiften? Uanset årsagen, så er du kommet til rette side.

Vi har specialiseret viden om døre, og kan igennem råd og vejledning sikre, at du kender alle dine muligheder, og får den optimale løsning for dig. Igennem en god kommunikation skaber vi en god stemning, og sikrer at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

Stigende energipriser har gjort energiforbedringer til en god forretning, og når du samarbejder med os, får du samtidig råd fra en ekspert med på vejen. Det kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter til en god investering, der tjener sig ind igen, og samtidig øger værdien af din ejendom.

Kontakt os og hør mere

Vores store erfaring med døre og vinduer, samt viljen og evnerne til at følge med udviklingen gør os til eksperter indenfor mange typer opgaver med døre. Med stor erfaring fra hele Storkøbenhavn.

Du kan kontakte os på 45 88 14 99 eller gå til vores kontaktside. Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk, har du også behov for nye vinduer, så kan vi også hjælpe med dette!

Vi kan levere lige præcis de typer af døre du har brug for. Vi forhandler primært Outrup Døre, men er også forhandler af mange andre kendte mærker.

Vi leverer bl.a.:

  • Hoveddøre
  • Pladedøre
  • Fyldningsdøre
  • Terrassedøre og skydedøre

Vi kan også levere havelåger.

dore_billeder