Montering af glasvæg i badeværelse tilbydes

Har du planer om at renovere dit badeværelse, for eksempel med en ny glasvæg til badeværelse? Så skal du læse med her. Hos Glasmageren Jimmi Lillie er vi eksperter i alt i glas, og vi har mange års erfaring med renovering af badeværelse i Lyngby, Bagsværd, Virum og Gladsaxe samt andre omkringliggende områder.

Det betyder, at du her kan få både gode råd til opbygning, lysindfald og vedligeholdelse – samt naturligvis et glimrende resultat. Vi kan hjælpe dig med levering og montering af glasvæg i badeværelse samt alle former for spejle, brusenicher og afskærmninger.

Hos Glasmageren Jimmi Lillie tilbyder vi desuden er væld af kreative løsninger på glasarbejde – altid til gode priser. Gå på opdagelse i vores galleri og bliv inspireret af de mange spændende opgaver, vi gennem årene har løst.

Hvad er fordelen ved en glasvæg til badeværelse?

Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse. Montering af glasvæg i badeværelse vil give bedre vilkår for lys og rummelighed. Selv for små badeværelser kan det gøre en kæmpe forskel, fordi det får rummet til at synes større og mere lyst. Mange vælger også at indrette deres badeværelse med en glasvæg, fordi det giver et moderne udtryk.

En glasvæg til badeværelset kan både bruges til:

  • Brusekabine
  • Badekar
  • Skillevæg.

Alt efter hvilket look du ønsker, kan den fås i matteret eller gennemsigtigt glas. De har hver især deres fordele: Matteret glas er nemmere at gøre rent, men mindsker fordelene i forhold til lysindfald og får ikke i samme grad som en gennemsigtig glasvæg badeværelset til at se større ud. Ønsker du vejledning om, hvilken type glasvæg der passer til dit badeværelse, står vi altid til rådighed.

Desuden giver vi dig også gerne til hver en tid gode råd om rengøring og vedligeholdelse af dine glas- og brusevægge. Efter mange års erfaring med glasarbejde kan vi hjælpe dig med at sikre, at dit flotte resultat holder mange år.

Kontakt os og få en pris på montering af glasvæg i badeværelse

Ønsker du et godt tilbud på vores badeværelsesløsninger? Eller vil du blot høre mere om vores priser og dine muligheder? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hører mere om dit projekt, hvorpå vi kan tilsende dig et uforpligtende tilbud med en billig pris på det glasarbejde, du skal have udført.

Ring til os på telefon 45 88 14 99 eller henvend dig via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Acceptér vores behandling af personlige informationer. Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. De informationer vi modtager via vores webformular, vil blive brugt til eventuelt at udarbejde tilbud, aftaler og fakturering.

VINDUER

Er dit vindue punkteret eller på anden måde ødelagt, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål.

BADEVÆRELSE

Har du planer om at renovere dit badeværelse så er det værd at læse videre her. Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse.

KREATIVE LØSNINGER

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye kreative løsninger. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye kreative løsninger i den forbindelse?

BUTIKSRUDE & FACADER

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?