Indramning i Lyngby

Professionel indramning i Lyngby og omegn
– ALTID!

Glasmester Jimmi Lillie er den rette at kontakte, hvis du ønsker indramning i den bedste kvalitet som markedet kan tilbyde – og tilmed til fordelagtige priser. Med forkærlighed for godt og solidt håndværk kan vi tilbyde dig unikke resultater til overkommelige priser.

En god indramning kræver nøjagtighed og præcision. Før vi påbegynder en indramning, sikrer vi os, at du har haft mulighed for at komme med dine input. Vi rådgiver dig ærligt, og vil derfor også fortælle dig, hvis dine ønsker ikke kan opfyldes.

Vores erfaring med indramninger gør, at vi klarer selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten, og det afspejler sig i en samlet god pris på arbejdet.

Uanset opgavens størrelse eller karakter, går vi til arbejdet med ihærdighed og omhu. Vi sætter en ære i at aflevere en veludført indramning, så kunden også anbefaler os til familie og venner, der skal have udført andre indramninger.

Af forskellige indramninger tilbyder vi blandt andet:

Vi tilbyder indramning i Lyngby af diverse ting

  • Indramning af billede
  • Indramning af maleri
  • Opsætning på billede på lærred
  • Opsætning af maleri på lærred

Vi har over 300 rammeprøver liggende i vores butik. Du er velkommen til at ringe til os, for at booke en tid, hvor du kan medbringe dit billede, og prøve nogle af vores rammer, for at finde den der passer bedst. Vores åbningstider finder du på forsiden, men ring gerne inden du kommer.

Kontakt os

Har du noget du skal have indrammet, eller har du spørgsmål til hvordan vi indrammer, så kontakt os endelig. Vi har stor erfaring med at varetage indramninger for kunder på hele Sjælland. Prisen afhænger af opgaven.

Du kan kontakte os på 4588 1499 eller gå til vores kontaktside og udfyld kontaktformularen. Vi ser frem til at gøre et godt stykke arbejde for dig også.