GLARMESTER JIMMI LILLIE

Kreative løsninger inden for glarmesterarbejde

Kunne du tænke dig at få en skræddersyet løsning i specialskåret glas? Så kan vi hos Glarmester Jimmi Lillie hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for glarmesterarbejde, og en del af vores arbejde består i at skabe kreative løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kunde.

Det kan for eksempel være, at du er i gang med en renovering af din lejlighed eller dit hus, og du godt kunne tænke dig en kreativ løsning, som ingen andre har. Mange moderne løsninger i både huse og lejligheder skal specialdesignes for at kunne passe perfekt det pågældende sted, og det kan vi hjælpe med.

Her på denne side kan du finde en række forskellige billeder, som er et udpluk af nogle af de mange forskellige kreative løsninger, som vi i løbet af årene har designet og opsat for vores kunder. Det kan være, at det giver dig inspiration til, hvilken løsning vi skal skabe for dig, og hvad der er af muligheder.

Kontakt os og få en snak om de forskellige muligheder

Har du brug for inspiration eller rådgivning i forhold til en mulighed løsning i lige netop dit hjem, eller har du allerede udtænkt en løsning, som du kunne tænke dig at få ført ud i livet, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed med både rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 45 88 14 99 eller skriv til e-mail glasmageren@jlillie.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Acceptér vores behandling af personlige informationer. Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. De informationer vi modtager via vores webformular, vil blive brugt til eventuelt at udarbejde tilbud, aftaler og fakturering.

VINDUER

Er dit vindue punkteret eller på anden måde ødelagt, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål.

BADEVÆRELSE

Har du planer om at renovere dit badeværelse så er det værd at læse videre her. Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse.

KREATIVE LØSNINGER

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye kreative løsninger. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye kreative løsninger i den forbindelse?

BUTIKSRUDE & FACADER

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?