PROFIL

GLARMESTER JIMMI LILLIE
I LYNGBY

Alt i glas

Jimmi Lillie overtog firmaet Alt i Glas fra sin far i 2002, som har haft tilfredse kunder siden 1978. Vi er eksperter i alt glas, og vi kan hjælpe med alt lige fra reparationer til større entrepriser.

Vores mål er at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sætter en ære i altid at overholde indgåede aftaler og leveringstider med nøjagtighed og præcision. Vi bestræber os på at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af det givne projekt til vores kunders tilfredshed.

Vi tilbyder

Vi klarer alt i glas inden for døre, vinduer, facader, spejle og indramning. Står du f.eks. over for en renovering af din ejendom, så tag fat i Jimmi Lillie i god tid. Vi rådgiver om hvilke vinduer, der passer bedst til ejendommen efter renoveringen.

Vi har gennem mange år haft stor succes med at specialisere os indenfor reparationer af blandt andet butiksfacader, vinduer og spejle. Den erfaring vi gennem mange år har opbygget betyder, at vi efterhånden har arbejdet med alle former for ødelæggelser og fejl på glas og vinduer. Vi tør godt sige, at hvis vi ikke kan reparere din facade eller dit spejl, så er der heller ikke andre der kan.

Glas med garanti

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – Glas med Garanti.

Der er mange der udfører glasarbejde. Kun med en glarmester dækket af Glas med Garanti kan du være sikker på kvaliteten – også i det lange løb.

Glarmesterlaugets Garantiordning dækker i 5 år og op til 100.000 kr. pr. sag. Garantien dækker montering af glas og vedligeholdelse af glasisætninger, herunder nødvendigt tømrer/snedker-, el-, maler- og smedearbejde, bearbejdning af glas, facadearbejde, montering af dør – og vindueselementer, fugearbejde, fremstilling af blyruder og indramningsarbejde.

Hvis du ikke er tilfreds med vor behandling af din klage, kan du klage til Glarmesterlaugets Garantiordning, Gothersgade 160, 2.th, 1123 København K.

Endelig kan du mod betaling klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Acceptér vores behandling af personlige informationer. Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. De informationer vi modtager via vores webformular, vil blive brugt til eventuelt at udarbejde tilbud, aftaler og fakturering.

Kontakt os

Jeg håber du lader dig inspirere af vores galleri, hvor du kan se nogle af de løsninger, andre kunder har valgt. Har du spørgsmål til nogle af løsningerne, eller vil du gerne have råd fra en ekspert, så ring til Alt i Glas på 45 88 14 99. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jimmi Lillie har i mange år været en af hovedkræfterne i Lyngby Kickboxing, og er hovedsponsor for klubben, der i mange år har været en af danmarks bedste.

VINDUER

Er dit vindue punkteret eller på anden måde ødelagt, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål.

BADEVÆRELSE

Har du planer om at renovere dit badeværelse så er det værd at læse videre her. Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse.

KREATIVE LØSNINGER

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye kreative løsninger. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye kreative løsninger i den forbindelse?

BUTIKSRUDE & FACADER

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?