DIN LOKALE GLARMESTER

VI TILBYDER

DIN LOKALE GLARMESTER STÅR ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi er eksperter i “alt i glas” og derfor kan vi med garanti også hjælpe dig med din næste glasopgave.

Som glarmester, tager vi imod arbejdsopgaver der har med glas at gøre. En glarmester er en håndværker, der indfatter, tilskærer og tager mål af glas og spejle.

Derudover indrammer vi billeder.

Nedenfor ses hvad vi tilbyder hjælp til. Skulle du stå med en glasopgave, som ikke er beskrevet i vores ydelser, skal du ikke tøve med at kontakte os på 4588 1499 eller via kontaktformularen – vi finder en løsning sammen.

Prisen afhænger af opgavens størrelse og omfang.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Acceptér vores behandling af personlige informationer. Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. De informationer vi modtager via vores webformular, vil blive brugt til eventuelt at udarbejde tilbud, aftaler og fakturering.

VINDUER

Er dit vindue punkteret eller på anden måde ødelagt, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål.

BADEVÆRELSE

Har du planer om at renovere dit badeværelse så er det værd at læse videre her. Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse.

KREATIVE LØSNINGER

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye kreative løsninger. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye kreative løsninger i den forbindelse?

BUTIKSRUDE & FACADER

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?