Vinduer i Lyngby

Er dit vindue punkteret eller på anden måde ødelagt, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål.

Da der tidligere ikke blev lagt vægt på at vinduer også skulle have isolerende egenskaber, er der mange husejere, der med fordel kan skifte nu. Stigende afgifter og lignende har gjort det til en god forretning at tænke i energiforbedringer.

Vi har specialiseret viden om området, og kan derfor rådgive dig til det optimale resultat. På den måde kan vi være med til at gøre dine udgifter i forbindelse med renovering og nybyggeri til en god investering, der tjener sig ind igen på sigt.

Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

Hos os finder du også lavenergiruder

Vi kan nu tilbyde den nye Energiklasse A-vinduer, der kommer med tre lag glas, og som er særdeles energivenlige. Vi leverer bl.a. A-vinduer fra Outrup og Glaseksperten, som er CE-godkendte.

Fordelen ved Outrup og Glaseksperten er, at man benytter 90 % kernetræ til rammen samt glaslister i lærketræ, ligesom man bruger Rockwool-materiale i karmen. Ved valg af vinduer i Energiklasse A er vinduet at betragte som energineutralt i henhold til de fastsatte beregningsregler. Det lukker altså lige så meget varme ind, som det lukker ud.

 

Outrup Vinduer og døre forhandles hos Glarmester Jimmi Lillie

 

 

 

Outrup Vinduer og døre forhandles hos Glarmester Jimmi Lillie

 

Vi leverer også almindelige lavenergiruder, og kan også forbedre dine nuværende vinduers energiklasse, ved at sætte en ekstra rude på indersiden.

Kontakt os og hør mere

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker specialiseret viden, arbejde i højeste kvalitetsniveau og fordelagtige priser på materialer og arbejde.

Du er velkommen til at ringe til os på 4588 1499 hvis du har spørgsmål til dine vinduer i Lyngby eller omegn. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi arbejder fra vores base i Lyngby, men vi tager gerne kunder ind fra hele Sjælland.

Husk, vi hjælper også med udskiftning af døre.