GLARMESTER JIMMI LILLIE

UDSKIFTNING AF VINDUER I LYNGBY OG OMEGN

Er det tid til at få monteret nye vinduer?

Er dine vinduer beskadiget, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål, og vi står selvfølgelig også for montering af de nye vinduer. Glasmageren Jimmi Lillie har mange års erfaring med glasarbejde, døre og vinduer, og derfor kan vi tilbyde billige, men gode løsninger.

Vi monterer nye døre og vinduer i Lyngby og omegn, så leder du efter en glarmester med gode priser og sans for det gode håndværk, bør du læse videre her på siden. Du kan også kontakte os med det samme og indhente et tilbud på din opgave. Gå på opdagelse i vores galleri, hvor du kan se, hvad vores tidligere kunder har valgt af vinduesløsninger.

Fordelene ved at skifte til energirigtige vinduer

Da der tidligere ikke blev lagt vægt på, at vinduer også bør have isolerende egenskaber, er der mange husejere, der med fordel kan skifte nu. Stigende afgifter og lignende har gjort det til en god forretning at tænke i energiforbedringer.

Vi har specialiseret viden om området, og kan derfor rådgive dig til det optimale resultat. På den måde kan vi være med til at gøre dine udgifter i forbindelse med renovering og nybyggeri til en god investering, der tjener sig ind igen på sigt.

Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og med en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

HOS OS FINDER DU OGSÅ LAVENERGIRUDER

Vi kan nu tilbyde den nye Energiklasse A-vinduer, der kommer med tre lag glas, og som er særdeles energivenlige. Vi leverer bl.a. A-vinduer fra Glaseksperten, som er CE-godkendte.

Fordelen ved Glaseksperten er, at man benytter 90 % kernetræ til rammen samt glaslister i lærketræ, ligesom man bruger Rockwool-materiale i karmen. Ved valg af vinduer i Energiklasse A er vinduet at betragte som energineutralt i henhold til de fastsatte beregningsregler.

Det lukker altså lige så meget varme ind, som det lukker ud.

Vi leverer også almindelige lavenergiruder, og kan dermed også forbedre dine nuværende vinduers energiklasse ved at sætte en ekstra rude på indersiden.

DØRE I LYNGBY OG OMEGN

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye døre. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye døre i den forbindelse? Det kan også være, at du er irriteret over jeres varmeregning, og leder efter løsninger der kan begrænse udgiften?

Uanset årsagen, så er du kommet til rette side.

Vi har specialiseret viden om døre, og kan igennem råd og vejledning sikre, at du kender alle dine muligheder, og får den optimale løsning for dig. Igennem en god kommunikation skaber vi en god stemning, og sikrer at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

Stigende energipriser har gjort energiforbedringer til en god forretning, og når du samarbejder med os, får du samtidig råd fra en ekspert med på vejen. Det kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter til en god investering, der tjener sig ind igen, og samtidig øger værdien af din ejendom.

Vores store erfaring med døre og vinduer, samt viljen og evnerne til at følge med udviklingen gør os til eksperter indenfor mange typer opgaver med døre. Med stor erfaring fra hele Storkøbenhavn.

Vi kan levere lige præcis de typer af døre du har brug for.

Vi leverer bl.a.:

  • Hoveddøre
  • Pladedøre
  • Fyldningsdøre
  • Terrassedøre og skydedøre
  • Vi kan også levere havelåger.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker specialiseret viden, arbejde i højeste kvalitetsniveau og fordelagtige priser på materialer og arbejde.

Du er velkommen til at ringe til os på 4588 1499 hvis du har spørgsmål til dine vinduer i Lyngby eller omegn. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi arbejder fra vores base i Lyngby, men vi tager gerne kunder ind fra hele Sjælland. Husk, vi hjælper også med udskiftning af døre.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Acceptér vores behandling af personlige informationer. Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. De informationer vi modtager via vores webformular, vil blive brugt til eventuelt at udarbejde tilbud, aftaler og fakturering.

VINDUER

Er dit vindue punkteret eller på anden måde ødelagt, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål.

BADEVÆRELSE

Har du planer om at renovere dit badeværelse så er det værd at læse videre her. Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse.

KREATIVE LØSNINGER

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye kreative løsninger. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye kreative løsninger i den forbindelse?

BUTIKSRUDE & FACADER

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?