★★★★★

4,8 stjerner på Google

Badeværelse

Har du planer om at renovere dit badeværelse, for eksempel med en ny glasvæg til badeværelse? 

Få gratis tilbud

Få et uforpligtende og gratis tilbud.

Ny glasvæg til badeværelse

Montering af glasvæg i badeværelse

Har du planer om at renovere dit badeværelse, for eksempel med en ny glasvæg til badeværelse? Så skal du læse med her. Hos Glasmageren Jimmi Lillie er vi eksperter i alt i glas, og vi har mange års erfaring med renovering af badeværelse i Lyngby, Bagsværd, Virum og Gladsaxe samt andre omkringliggende områder. 

Det betyder, at du her kan få både gode råd til opbygning, lysindfald og vedligeholdelse – samt naturligvis et glimrende resultat. Vi kan hjælpe dig med levering og montering af glasvæg i badeværelse samt alle former for spejle, brusenicher og afskærmninger.

Hos Glasmageren Jimmi Lillie tilbyder vi desuden er væld af kreative løsninger på glasarbejde – altid til gode priser. Gå på opdagelse i vores galleri og bliv inspireret af de mange spændende opgaver, vi gennem årene har løst.

Vores anmeldelser

Vi har 4,8 stjerner ud af 5 på Google

★★★★★

Baseret på + 17 anmeldelser

Moderne udtryk

Hvad er fordelen ved en glasvæg til badeværelset?

Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse. Montering af glasvæg i badeværelse vil give bedre vilkår for lys og rummelighed. Selv for små badeværelser kan det gøre en kæmpe forskel, fordi det får rummet til at synes større og mere lyst. Mange vælger også at indrette deres badeværelse med en glasvæg, fordi det giver et moderne udtryk. 

En glasvæg til badeværelset kan både bruges til:

  • Brusekabine
  • Badekar
  • Skillevæg

Alt efter hvilket look du ønsker, kan den fås i matteret eller gennemsigtigt glas. De har hver især deres fordele: Matteret glas er nemmere at gøre rent, men mindsker fordelene i forhold til lysindfald og får ikke i samme grad som en gennemsigtig glasvæg badeværelset til at se større ud. Ønsker du vejledning om, hvilken type glasvæg der passer til dit badeværelse, står vi altid til rådighed.

Desuden giver vi dig også gerne til hver en tid gode råd om rengøring og vedligeholdelse af dine glas- og brusevægge. Efter mange års erfaring med glasarbejde kan vi hjælpe dig med at sikre, at dit flotte resultat holder mange år.

Kontakt os

Få en pris på montering af glasvæg

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – Glas med Garanti. Der er mange der udfører glasarbejde. Kun med en glarmester dækket af Glas med Garanti kan du være sikker på kvaliteten – også i det lange løb.

Ønsker du et godt tilbud på vores badeværelsesløsninger? Eller vil du blot høre mere om vores priser og dine muligheder? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hører mere om dit projekt, hvorpå vi kan tilsende dig et uforpligtende tilbud med en billig pris på det glasarbejde, du skal have udført.

Ring til os på telefon 45 88 14 99 eller henvend dig via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.