GLARMESTER JIMMI LILLIE

BADEVÆRELSE I LYNGBY OG OMEGN

ALT I GLAS ER SPECIALISEREDE I AT LAVE BADEVÆRELSESLØSNINGER!

Har du planer om at renovere dit badeværelse så er det værd at læse videre her.

Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse.

Lysindfaldet bestemmes af vinduernes type og placering, så det er vigtigt, at du tager glarmesteren med på råd, når du overvejer hvordan badeværelset skal se ud.

Jimmi Lillie er ekspert i alt i glas, og kan derfor også hjælpe med at levere og opsætte alle former for spejle, brusenicher, glasvægge og afskærmninger.

Ring til Glasmageren Jimmi Lillie på 4588 1499, hvis du har spørgsmål til glasarbejdet på dit badeværelse.

Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så kontakte dig hurtigst muligt.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Acceptér vores behandling af personlige informationer. Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. De informationer vi modtager via vores webformular, vil blive brugt til eventuelt at udarbejde tilbud, aftaler og fakturering.

VINDUER

Er dit vindue punkteret eller på anden måde ødelagt, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe vinduer i alle typer og mål.

BADEVÆRELSE

Har du planer om at renovere dit badeværelse så er det værd at læse videre her. Et godt lysindfald er en meget væsentlig del af et dejligt badeværelse.

DØRE

Der kan være flere grunde til du kigger efter nye døre. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset, og mangler nye døre i den forbindelse?

BUTIKSRUDE & FACADER

Har du erkendt vigtigheden af at have en flot facade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?