Er uheldet ude?

Energiruder og termoruder på mål leveres og monteres


Få professionel hjælp til rudeudskiftning

Har du problemer med træk og kulde eller et dårligt indeklima i din bolig? Så kan det være, at dine ruder trænger til at blive skiftet ud. Hos Glasmageren Jimmi Lillie står vi klar til at hjælpe dig i forbindelse med udskiftning af energiruder og termoruder på mål, så du kan få et behageligt indeklima og undgå at bruge unødvendigt mange penge på at varme huset op.

Vi holder selv til i Kgs. Lyngby, hvorfra vi både kører ud til private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i eksempelvis Bagsværd, Virum, Holte og Gladsaxe, men vi kører også gerne ud til kunder i Hellerup, Charlottenlund og på resten af Sjælland.

Hvad er forskellen på energiruder og termoruder?

Rigtig mange bygninger har i dag de såkaldte tolags-termoruder. De er dog desværre ikke lige så gode til at holde på varmen, som energiruder er.

I termoruder er der almindelig luft mellem glassene, hvorimod der er en gasart mellem glasset i energiruder, som har en bedre isolerende egenskab. Gassen er ufarlig og fungerer ved at reducere varmeoverførslen fra det inderste til det yderste glas.

5 fordele ved at vælge energiruder

Der er mange fordele ved at vælge at få monteret energiruder. Her kan i særdeleshed fremhæves følgende 5 konkrete fordele:

 1. Du får et bedre indeklima
 2. Du kan spare penge på varmeregningen
 3. Du får nemmere ved at opretholde en behagelig temperatur
 4. Du slipper for træk og kulde
 5. Du kan øge husets værdi

Udskiftning af termoruder betaler sig

Hvis dine nuværende termoruder er mere end fem år gamle, så kan det godt betale sig at få dem skiftet ud. Ved for eksempel at skifte dem ud til energiruder kan du opnå store varmebesparelser og et bedre indeklima.

Termoruder har en tendens til at blive kølige på indersiden, og det afkøler luften omkring vinduerne, ligesom det giver træk og kuldeindfald. Det slipper du for ved at vælge energiruder.

Få en pris på udskiftning af energiruder eller termoruder på mål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om energiruder og u-værdi, vores priser eller lignende, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på udskiftning og montering af energiruder eller termoruder på mål. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  ADRESSE

  Gammel Bagsværdvej 31
  2800 Kgs. Lyngby

  Telefon: 45 88 14 99
  E-mail: glasmageren.jl@gmail.com

  CVR: 26684838

  ÅBNINGSTIDER

  Telefonisk henvendelse:
  Mandag-onsdag: 8:00 - 17:00
  Torsdag-fredag: 8:00 -16:00

  Butikkens åbningstider:
  Mandag-onsdag: 8:00 - 14:00 og
  16:00 - 17:00
  Torsdag-fredag: 8:00 - 14:00 og
  15:00 - 16:00

  OM OS

  Jimmi Lillie overtog firmaet Alt i Glas fra sin far i 2002, som har haft tilfredse kunder siden 1978. Vi er eksperter i alt glas, og vi kan hjælpe med alt lige fra reparationer til større entrepriser.

  MEDLEM AF

  Vi er medlem af glarmesterlaugets garantiordning – Glas med garanti.