Skip to main content
Er uheldet ude?

Glasværn til terrasser,
trapper og altaner


Professionel opsætning og montering af glasværn

Har du en altan, en terrasse eller måske en trappe, som du godt kunne tænke dig at øge sikkerheden omkring ved at få monteret et glasværn, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren glarmester, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Glasmageren Jimmi Lillie udfører vi alt i glas, og vi kan derfor også hjælpe dig i forbindelse med opsætning og montering af glasværn. Vi varetager opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi dækker blandt andet følgende områder:

  • Lyngby
  • Gladsaxe
  • Bagsværd
  • Virum
  • Hellerup
  • Holte
  • Charlottenlund

Vi kommer også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, hvis det er her, der er brug for vores professionelle hjælp.

Vi rådgiver dig omkring den bedste løsning

Det er vigtigt for os, at vores kunder får de bedste løsninger, og derfor bruger vi gerne den nødvendige tid på at rådgive og vejlede dig omkring de forskellige muligheder, der er, når du skal have monteret et glasværn til terrasse, et glasværn til altan eller et glasværn til trappe.

Vi ønsker, at du ikke bare skal være tilfreds med løsningen lige her og nu, men også i de næste mange år.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Uanset om du drømmer om en trappe med glasværn, et glasværn til din tagterrasse eller en helt tredje løsning, så står vi klar til at hjælpe dig, og når vi sammen har fundet den helt rigtige løsning, der matcher alle dine ønsker og behov, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris.

Vi henvender os blandt andet til private og erhverv i Kgs. Lyngby, Virum, Holte og Bagsværd samt Hellerup, Charlottenlund, Gladsaxe og andre omkringliggende områder, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på alt vores glasarbejde, som naturligvis bliver udført i højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.