Skip to main content
Er uheldet ude?

Kreative løsninger inden for glarmesterarbejde


Kunne du tænke dig at få en skræddersyet løsning i specialskåret glas? Så kan vi hos Glarmester Jimmi Lillie hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for glarmesterarbejde, og en del af vores arbejde består i at skabe kreative løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kunde.

Det kan for eksempel være, at du er i gang med en renovering af din lejlighed eller dit hus, og du godt kunne tænke dig en kreativ løsning, som ingen andre har. Mange moderne løsninger i både huse og lejligheder skal specialdesignes for at kunne passe perfekt det pågældende sted, og det kan vi hjælpe med.

Her på denne side kan du finde en række forskellige billeder, som er et udpluk af nogle af de mange forskellige kreative løsninger, som vi i løbet af årene har designet og opsat for vores kunder. Det kan være, at det giver dig inspiration til, hvilken løsning vi skal skabe for dig, og hvad der er af muligheder.

KONTAKT OS OG FÅ EN SNAK OM DE FORSKELLIGE MULIGHEDER

Har du brug for inspiration eller rådgivning i forhold til en mulighed løsning i lige netop dit hjem, eller har du allerede udtænkt en løsning, som du kunne tænke dig at få ført ud i livet, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed med både rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 45 88 14 99 eller skriv til e-mail glasmageren@jlillie.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.