★★★★★

4,8 stjerner på Google

Butiksrude og facader

Din butiksrude er det første, man ser – den er starten på et salg. Har du erkendt vigtigheden af at have en flot glasfacade og en butiksrude, der matcher dit behov for at vise dine varer frem?

Få gratis tilbud

Få et uforpligtende og gratis tilbud.

Ny glasvæg til badeværelse

Facader i glas der matcher ethvert behov

Kundernes førstehåndsindtryk, når de ser din forretning, er butikkens facader og butiksrude. Derfor er det vigtigt, at disse fremstår velholdte og indbydende, så kunderne fristes til at komme nærmere og kigge indenfor i butikken.

Vælg den rette butiksrude
Når kunden er kommet indenfor, skal der selvfølgelig også være tænkt over, hvorledes butikken præsenterer sig. Når du overlader glasarbejdet til os, så får du en samarbejdspartner, der tænker i helheder, og vi vil derfor gerne kigge din virksomhed igennem sammen med dig, så vi kan drøfte de enkelte detaljer.

Vi ved, at to butikker sjældent har de samme behov, og som erhvervsdrivende er det vigtigt, at ens brand og identitet kommer til udtryk i alle aspekter af forretningen. Derfor tilbyder vi et væld af kreative løsninger, så dine facader eller butiksvinduer bliver lige, som du ønsker dem.

Vores anmeldelser

Vi har 4,8 stjerner ud af 5 på Google

★★★★★

Baseret på + 17 anmeldelser

Moderne udtryk

Vi har mange års erfaring med butiksruder & facader

Hos Glasmageren Jimmi Lillie i Kgs. Lyngby har vi i mange år leveret butiksruder og facader i glas til erhvervsdrivende på hele Sjælland, og vi kan også montere din nye butiksrude eller glasfacade og give forretningens facade et løft. Det kan for eksempel være i Bagsværd, Virum eller Gladsaxe, men det kan også være i Hellerup, Charlottenlund, Holte eller et helt andet sted på Sjælland.

Det kan også være, at du har akut behov for udskiftning af butiksrude efter indbrud, hærværk eller en anden type glasskade – så hjælper vi naturligvis også. Vi kan stå for reparation, opmåling og skæring af glas til en ny butiksrude, og vi rådgiver også om valget af den rette type glas.

Til forretninger tilbyder vi for eksempel ruder med hærdet glas eller laminerede ruder, så du kan sætte dit helt eget præg på glasset.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Kontakt os

Vi udfører "Alt i glas"

Ud over butiksruder og facader så udfører vi en lang række opgaver inden for glasarbejde. Nedenstående er blot et lille udsnit af de overvejelser, vi gør os, når vi arbejder med butikker og erhverv. Ser du ikke din opgave på listen over vores ydelser? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Lad dig inspirere af vores tidligere arbejde i vores galleri, hvor du kan se, hvad andre kunder har fået udført. 

Hvis du har nogle spørgsmål angående facader, vinduer, spejle eller andet glasarbejde til din virksomhed, vil vi anbefale, at du ringer til os på telefon 45 88 14 99. Vi kan så tage en snak om, hvilken løsning der bedst understøtter din forretning samt gennemgå forskellige priser.

Vi kender alt til butiksruder og deres betydning i forbindelse med, at dine varer skal fremstå så indbydende som muligt. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så kontakte dig hurtigst muligt. Vurderer vi, at vi kan give dig et fordelagtigt tilbud på din butiksrude, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi og måle op samt vurdere butikkens lysindfald.

Når vi har vurderet omfanget af opgaven, sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud på din nye glasfacade.