Skip to main content
Er uheldet ude?

Indramning af billeder, plakater og malerier


I løbet af de sidste par år er billedvægge blevet mere og mere populære, og både plakater, malerier og billeder bliver hængt op i danskernes hjem. Leder du efter et godt tilbud på professionel indramning i Lyngby, Gladsaxe, Bagsværd, Virum eller omegn? Så er vi hos Glasmageren Jimmi Lillie den rette at kontakte.

Med mange års erfaring inden for glasarbejde og indramning kan vi tilbyde indramning af billeder i den bedste kvalitet, som markedet kan tilbyde – og tilmed til overkommelige priser.

Vores erfaring med indramning gør, at vi klarer selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, uden at det går ud over kvaliteten, og det afspejler sig i en samlet god pris på arbejdet.

UNIKKE RESULTATER TIL SKARPE PRISER

En god indramning kræver nøjagtighed og præcision. Før vi påbegynder en indramning, sikrer vi os, at du har haft mulighed for at komme med dine input. Vi rådgiver dig ærligt, og vi vil derfor også fortælle dig, hvis dine ønsker ikke kan opfyldes. Vi tilbyder desuden et væld af kreative løsninger inden for glasarbejde generelt. Udforsk gerne vores galleri og se, hvad tidligere kunder har fået udført.

Vores erfaring med indramninger gør, at vi klarer selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten, og det afspejler sig i en samlet god pris på arbejdet. Uanset opgavens størrelse eller karakter går vi til arbejdet med ihærdighed og omhu. Vi sætter en ære i at aflevere en veludført indramning, så kunden også anbefaler os til familie og venner, der skal have udført indramning i nærheden af Lyngby.

Vi tilbyder følgende i indramning:

 • Indramning af billeder
 • Indramning af maleri og lærred
 • Opsætning af billede på lærred
 • Opsætning af maleri på lærred.

Vi har over 300 billedrammer og rammer til malerier liggende i vores butik. Du er velkommen til at ringe til os for at booke en tid, hvor du kan medbringe dit billede og prøve nogle af vores rammer til malerier, billeder og plakater for at finde den, der passer bedst. Vores åbningstider finder du på forsiden, men ring gerne inden du kommer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.


  KONTAKT OS OG FÅ ET GODT TILBUD PÅ INDRAMNING AF BILLEDER

  Har du noget, du skal have indrammet, eller har du spørgsmål til, hvordan vi indrammer, så kontakt os endelig. Vi har stor erfaring med at varetage indramninger for kunder på hele Sjælland.

  Prisen afhænger af opgaven.

  Du kan kontakte os på 45 88 14 99 eller gå til vores kontaktside og udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at gøre et godt stykke arbejde for dig også.