Er uheldet ude?

Spejl til indmuring og andet glasarbejde tilbydes


Lille spejl på væggen der: Hvem er ”the go-to” glasmager i landet her?

Hvis det er et spørgsmål, du stiller dig selv, så er det godt, at vi hos Glarmester Jimmi Lillie altid står klar til at hjælpe. Vi tilbyder opsætning og reparation af alle former for spejle, og lige som du gerne vil have dem. Vi tilbyder også spejl til indmuring og meget andet glasarbejde for vores kunder i for eksempel Lyngby, Virum, Bagsværd eller Gladsaxe.

GLASARBEJDE UDFØRES MED MANGE ÅRS ERFARING

Med mange års erfaring i branchen kan vi klare alle typer opgaver inden for glasarbejde, herunder alt i spejle. Derudover udfører vi opgaver inden for vinduer, butiksruder, indramning og badeværelser. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Spejl til indmuring på badeværelser
 • Spejl til skabslåger
 • Spejl i rammer
 • Spejl med indbygget lys
 • Makeupspejl
 • Meget andet glasarbejde.

SPEJLE I SPECIALSKÅRET GLAS OG ANDRE UNIKKE LØSNINGER

Vi går meget op i at levere brugbare og tilfredsstillende spejle, hvorfor det er vigtigt for os, at du får spejle, lige som du ønsker dem. Vi skærer spejlene til efter dine ønsker, så du får dem i lige nøjagtig den størrelse og form, som du havde tænkt dig.

Vi kan utroligt godt lide at være kreative og prøve nogle nye former, så det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan vi kan klare dit glasarbejde. Det skal dog ikke holde os fra at påtage de mere almindelige opgaver, for dem nyder vi selvfølgelig også at lave. Det vigtigste for os er, at vores kunder altid er tilfredse uanset formen.

Har du en vanskelig opgave, som kræver lidt ekstra fantasi og viden? Vi tilbyder en lang række kreative løsninger, så vi kan imødekomme selv de mest unikke behov. Lad dig inspirere i vores galleri eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med skæring, montering eller reparation af spejle.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ SPEJL TIL INDMURING ELLER ØVRIGE OPGAVER

Vi har arbejdet med glas og spejle siden 1978, så der findes næppe en type, vi ikke tidligere har arbejdet med. Vores store erfaring kommer kunderne til gode, så har du spørgsmål, eller hvis du ønsker en pris på et spejl til indmuring eller andre former for spejle til skarpe priser, så ring til os på 45 88 14 99. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Alt spejl- og glasarbejde laves på vores eget værksted i Lyngby, hvilket betyder væsentlig kortere leveringstider. Det er også en lokation, der giver os fred og ro til at arbejde med den præcision, glasopgaver oftest kræver.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  ADRESSE

  Gammel Bagsværdvej 31
  2800 Kgs. Lyngby

  Telefon: 45 88 14 99
  E-mail: glasmageren.jl@gmail.com

  CVR: 26684838

  ÅBNINGSTIDER

  Telefonisk henvendelse:
  Mandag-onsdag: 8:00 - 17:00
  Torsdag-fredag: 8:00 -16:00

  Butikkens åbningstider:
  Mandag-onsdag: 8:00 - 14:00 og
  16:00 - 17:00
  Torsdag-fredag: 8:00 - 14:00 og
  15:00 - 16:00

  OM OS

  Jimmi Lillie overtog firmaet Alt i Glas fra sin far i 2002, som har haft tilfredse kunder siden 1978. Vi er eksperter i alt glas, og vi kan hjælpe med alt lige fra reparationer til større entrepriser.

  MEDLEM AF

  Vi er medlem af glarmesterlaugets garantiordning – Glas med garanti.