Spejle i Lyngby

Lille spejl på væggen der – hvem er
“the go-to” glasmager i landet her?

Hvis det er et spørgsmål du stiller dig selv, så frygt ikke – Glarmester Jimmi Lillie står altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder alle former for spejle, og lige som du gerne vil have dem. Vi tilbyder blandt andet indmurede spejle til badeværelser, spejle til skabslåger, spejle i rammer, spejle med lys og makeupspejle.

Vi går meget op i at levere brugbare og tilfredsstillende spejle, hvorfor det er vigtigt for os at I får spejle, lige som I øsnker dem. Vi skærer spejlene til efter jeres ønsker, så I får dem i lige nøjagtig den størrelse og form som I havde tænkt jer. Vi kan utroligt godt lide at være kreative og prøve nogle nye former, Så det er kun fantasien der sætter grænserne for, hvordan vi kan klare jeres glasopgave. Det skal dog ikke holde os fra at påtage de mere almindelige former, for dem nyder vi selvfølgelig også at lave – det vigtigste for os er at vores kunder altid er tilfredse uanset formen.

Kontakt os

Vi har arbejdet med glas og spejle siden 1978, så der findes næppe en type, vi ikke tidligere har arbejdet med. Vores store erfaring kommer kunderne til gode, så har du spørgsmål til spejl, så ring til os på 4588 1499. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Alt spejlarbejde laves på vores eget værksted i Lyngby, hvilket betyder væsentlig kortere leveringstider. Det er også en lokation, der giver os fred og ro til at arbejde med den præcision det oftest kræver.