Er uheldet ude?

Udskiftning af vinduer efter mål tilbydes


Ny montering af vinduer eller døre efter mål

Er det blevet tid til en ny montering af vinduer efter mål?

Er dine vinduer beskadiget, kan vi tilbyde at udskifte ruden eller hele vinduet for dig. Vi kan fremskaffe nye vinduer efter mål i alle typer og mål, og vi står selvfølgelig også for montering af vinduer.

Hos Glasmageren Jimmi Lillie har vi mange års erfaring med glasarbejde samt udskiftning af vinduer og døre, og derfor kan vi tilbyde billige, men gode løsninger.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre efter mål i Kgs. Lyngby, Virum, Gladsaxe og Bagsværd samt andre omkringliggende områder, så leder du efter en glarmester med gode priser og sans for det gode håndværk til en montering af vinduer efter mål i for eksempel Charlottenlund, Hellerup eller et andet sted på Sjælland, bør du læse videre her på siden.

Du kan også kontakte os med det samme og indhente et tilbud på din opgave. Gå på opdagelse i vores galleri, hvor du kan se, hvad vores tidligere kunder har valgt af vinduesløsninger.

Fordelene ved at skifte til energirigtige vinduer efter mål

Da der tidligere ikke blev lagt vægt på, at vinduer også bør have isolerende egenskaber, er der mange husejere, der med fordel kan skifte nu. Stigende afgifter og lignende har gjort det til en god forretning at tænke i energiforbedringer.

Vi har specialiseret viden på området, og vi kan derfor rådgive dig til det optimale resultat. På den måde kan vi være med til at gøre dine udgifter i forbindelse med renovering og nybyggeri til en god investering, der tjener sig ind igen på sigt.

Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder, og med en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

Hos os finder du også lavenergiruder

Vi kan nu tilbyde den nye Energiklasse A-vinduer, der kommer med tre lag glas, og som er særdeles energivenlige. Vi leverer blandt andet A-vinduer fra Glaseksperten, som er CE-godkendte.

Fordelen ved Glaseksperten er, at de benytter 90 % kernetræ til rammen samt glaslister i lærketræ, ligesom de bruger Rockwool-materiale i karmen. Ved valg af vinduer i Energiklasse A er vinduet at betragte som energineutralt i henhold til de fastsatte beregningsregler.

Det lukker dermed lige så meget varme ind, som det lukker ud.

Vi leverer også almindelige lavenergiruder, og vi kan dermed også forbedre dine nuværende vinduers energiklasse ved at sætte en ekstra rude på indersiden.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vi tilbyder en attraktiv pris på udskiftning af vinduer, der dog afhænger af:

 • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet
 • Hvilken type vinduer du ønsker at udskifte til
 • Hvor store vinduerne skal være
 • Om du selv har indkøbt vinduerne, eller om vi skal købe dem ind for dig

Derfor udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den montering af vinduer, som du har behov for.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vi udskifter også døre og låger

  Der kan være flere grunde til, at du kigger efter nye døre. Måske er du i gang med et nybyggeri eller en renovering af huset og mangler nye døre i den forbindelse? Det kan også være, at du er irriteret over din varmeregning og leder efter løsninger, der kan begrænse udgiften?

  Uanset årsagen så er du kommet til rette side.

  Vi har specialiseret viden om døre, og vi kan igennem råd og vejledning sikre, at du kender alle dine muligheder, og at du får den optimale løsning for dig. Igennem en god kommunikation skaber vi en god stemning, og vi sikrer, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

  Stigende energipriser har gjort energiforbedringer til en god forretning, og når du samarbejder med os, får du samtidig råd fra en ekspert med på vejen. Det kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter til en god investering, der tjener sig ind igen, og som samtidig øger værdien af din ejendom.

  Vores store erfaring med montering af vinduer og døre, samt viljen og evnerne til at følge med udviklingen, gør os til eksperter inden for mange typer opgaver med døre – med stor erfaring fra hele Storkøbenhavn.

  Vi kan levere lige præcis de typer af døre, du har brug for.

  Vi leverer blandt andet:

  • Hoveddøre
  • Pladedøre
  • Fyldningsdøre
  • Terrassedøre og skydedøre
  • Havelåger
  ADRESSE

  Gammel Bagsværdvej 31
  2800 Kgs. Lyngby

  Telefon: 45 88 14 99
  E-mail: glasmageren.jl@gmail.com

  CVR: 26684838

  ÅBNINGSTIDER

  Telefonisk henvendelse:
  Mandag-onsdag: 8:00 - 17:00
  Torsdag-fredag: 8:00 -16:00

  Butikkens åbningstider:
  Mandag-onsdag: 8:00 - 14:00 og
  16:00 - 17:00
  Torsdag-fredag: 8:00 - 14:00 og
  15:00 - 16:00

  OM OS

  Jimmi Lillie overtog firmaet Alt i Glas fra sin far i 2002, som har haft tilfredse kunder siden 1978. Vi er eksperter i alt glas, og vi kan hjælpe med alt lige fra reparationer til større entrepriser.

  MEDLEM AF

  Vi er medlem af glarmesterlaugets garantiordning – Glas med garanti.